seppok

Kuplettini kertovat historiaa

 

Kuten profiilini kertoo, harrastan kuplettien tekemistä (sanoitus ja sävellys). Riippumatta mitä Wikipedia yms. kupleteista sanovat, omani pyrin rakentamaan todellisten jo tapahtuneitten sattumuksien pohjalle tai hyvinkin vankkaan näkemykseeni jostakin asiasta. Kuplettien alussa pidän aina pienen puheenvuoron tilanteesta mihin lauluosuus perustuu. Julkaisin täällä puheenvuorossa joulukuussa kaksi kuplettiani ”Nuoripari sodassa” ja ”Jouluksi Kytöahoon”. Sodanjälkeisellä teemalla jatketaan seuraavassakin ja tässä haluan korostaa seurojen – ja työväentalojen merkitystä kasvatustyössä. Olkaapa hyvät!

 

https://

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän ReinoToivanen kuva
Reino Toivanen

Kommentoin jo Facebookin Juuka - Pohjolan Pariisi - sivulla. Erinomainen ajatus ja tapa pitää kotipitäjäänsä (syntymä-) esillä. Taito sinulla on.

Käyttäjän seppokalevi kuva
Seppo Turunen

Tavoitteeni on tukea Juuan pitäjän tunnettuuden nousua Vapaavuorossa mm. Oulun ohitse. Tämä kaikki kuluvan vuoden aikana.

Käyttäjän ReinoToivanen kuva
Reino Toivanen

Tavoite on hyvä mutta haastava. En ole minäkään salaillut kotipitäjääni blogeissani. Joita tosin on melko vähän sillä tuo politiikka ei jaksa kiinnostaa. Samanlaista julistamista ja toisten arvostelemista koko ajan.

Täällä vähän:
http://reinotoivanen.vapaavuoro.uusisuomi.fi/
http://reinotoivanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/

Käyttäjän seppokalevi kuva
Seppo Turunen

Muutamalla vilkaisulla - hyviä juttujahan tuolla on. Mutta kun se aurinko kehveli nousee joka aamu ja joskus itsekin. Nollaamaan joutuu varsin usein. Itselläni se on sitä poisoppimista. Mitä enemmän syytää roskakoriin sitä enemmän näyttää tulevan tilaa uudelle. Sitä odottaa seuraavaa päivää uteliaana; mitähän se päävärkki taas keksiikään.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Parhaat onnittelu, Kopravaaran Jaakko-Seppo!

Käyttäjän seppokalevi kuva
Seppo Turunen

Kiitos Ari; eilen noin klo 20 tuli 40 vuotta siitä kun silmämme kohtasivat Outi-vaimon kanssa. Kävelin Sillankorven tanssisiltaa kohden Dixie baaria. Siihen päättyi pikamiehen taival (ommeksi).

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Juu silloinhan oli Suomessa lauantai. Bangladeshin parlamentti hyväksyi maalle uuden perustuslain, jonka nojalla maa siirtyi yksipuoluejärjestelmään. Niin taisi käydä Sepollekin, Outi päätti mistä kaikesta saa olla samaa mieltä;)

Bangladeshin pääministeri oli sen sijaan šeikki Mujibur Rahman joka ryhtyi hoitamaan presidentin tehtäviä ja kielsi muut poliittiset puolueet.

Bangladeshissa on tänään enemmän asukkaita kuin Venäjällä, vaikka maan pinta-ala on vain noin puolet Suomen pinta-alasta.

Ajatella, jos Suomikin olisi noin täyteen asutettu.

Käyttäjän seppokalevi kuva
Seppo Turunen Vastaus kommenttiin #7

Jahah, se olikin sitten sheikki Rahman, joka katkaisi iloisen opiskelijaelämän. Onneksi syyllinen löytyi näin 40 v jälkeen.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Onnea niin paljon, että tuntuu!!!

Tämän blogin suosituimmat