seppok

Mobiili keittiö

  • Mobiili keittiö
    Mobiili keittiö

Sitä on kuulkkee minun tallouvessa siirrytty moterniin vaiheeseen. Nimittäin nyt on itsenäisyyspäivästä asti opeteltu toimimaan mobiilikeittiön turvin.  Vesivahinkon tautta telekesivät keittiön. Pyörillä oleva jiäkuappi siirrettiin olohuoneeseen ja ite varustin kaksi pyörillä kulukevvoo tarjoiluvaunnuu. Tällä viikolla remonttireiskat siirtyvät olohuoneeseen ja minä mobbiilivaanujen kanssa uluko-oven vierreen. Mutta kätevä on tämä liikkuva kalusto. Ja miten vähällä immeinen tulloo toemmeen. Yksi kahvikuppi. laatanen, vesilasi, viinilasi ja konjakkilasi, lusikka ja veehti. Veehti on lähinnä tarpeen kun aakastaan nakkipaketti ja alotettaan einehtiminen. Nyt halavattu uhkasivat suaha alakuviikosta kaikki valammiiksi. En ala. Minä en halluu ennee kiinteesseen keettiöön, missä on sähköhellat ja uunit, astianpesukonneet ja muut vipstaakit. Kahtokkeepa kuvasta miten kätevästi liikkuu mobbiilikeettiö. Suosittelen vaekka ee oes tarviskkaa. Ja jos tulloo hätä minulta suapi vuokralle kun anttaa konjakkipullon pantiksi.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Vae veehtee tarvihtoo muttei huarrukkoo?

Käyttäjän seppokalevi kuva
Seppo Turunen

ei tarvihe ei. Lusikka tosin on ja sillähän menee haarukkaeineskin. Toisin päin ei.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Varusmiehillä on lusikka-haarukkamysteeriot, niillä ei ou tuota veehtee lainkaan. Sinun systeemistä uuppuu siis vieläkin tuo piikkinen ateriaväline.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Yks kuvaha se puhhuu ain enemmä ko tuhat sannaa, vaik kylhä niitä sanojakkii tarvitaa. Mie kassoin jot Sepol o Mokkamasteri pannu kuuman ko entisel miehel syntymäpäivillää, vai lieks hää vaa unehtunt tuo virta pääle?

Ja las näkkyy oleva Kai Ranki "kartio", ja jos em mie iha vääräs oo, ni tuo kannu o sammaa sarjaa. Ne o niitä kotimaisii lasiloi, joist ei koht tiijä jot onks niitä ensikää, ko se semmone tekemine uhkaa loppuu vähä joka alalt.

Käyttäjän seppokalevi kuva
Seppo Turunen

Hyvinpä oot kartalla. Kahvi tuppovvaa olemmaan läheti aennaa tuoretta. Maasteri on hyvä Älysin osttoo viis vuotta sitten ja tuas oon toenna, että kööhän piliköttömän miehen ee kannata osttoo halappoo. Vielä on viis vuotta takkuuta ja keetin senkun janttuu. Ja on siinä aatomaattikytkin jos konjakin juonttiin unehttuu.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Jassoo, Seppo on pyyhkiny pölyt, korjannu kualleet tölkkinsä poijes ja hakenu Rankin karahvinki:)

Käyttäjän seppokalevi kuva
Seppo Turunen

Oon laettanna merkille, että ei oo huono vainu Seijalla. Kiukkaan etteinen oesi tuosta mobbiilista kahen metrin piässä. Siellä muutama kevätKarhu maha tyhjänä köllöttää.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Jolset olis nin sois oliskaa ku sisustamislehrestä.

Tämän blogin suosituimmat